"Vom fi din nou mari!"- Kaka şi Ronaldo se încurajează unul pe altul pe Twitter

luni, 16 august 2010

Foto: dianams.wordpress.com

Brazilienii Kaka (foto) şi Ronaldo se încurajează reciproc pe twitter pentru a depăşi împreună problemele fizice cu care se confruntă. Primul se recuperează după o accidentare la genunchi, al doilea încearcă să dea jos burta.


Dacă situaţia lui Kaka este clară (el va lipsi aproximativ patru luni după operaţia la genunchi), în cazul lui Ronaldo totul este privit cu umor. Mai multe fotografii de la antrenamentul de vineri al lui Corinthians au făcut înconjurul planetei, arătând un "Il Fenomeno" cu o burtă pe care nu a mai avut-o niciodată. 

Însuşi Ronaldo a făcut haz de problemele pe care le are cu greutatea, el răspunzând pe Twitter criticilor care i-au fost aduse cu privire la aspectul fizic. În dialog a intrat şi Kaka, iar cei doi şi-au promis reciproc că vor fi din nou "ceea ce au fost", adică mari jucători. Peste două milioane de fani îi urmăresc pe cei doi brazilieni pe twitter.

DIALOGUL DINTRE RONALDO ŞI KAKA PE TWITTER:

Ronaldo: Văd că, în ceea ce mă priveşte, glumele care fac referire la aspectul fizic au întrecut orice măsură. În fine, probabil că sunt în continuare un fotbalist iubit şi, să nu ai nicio îndoială, voi fi din nou ceea ce am fost, un mare jucător.
Kaka: Putem să fim împreună ceea ce am fost?
Ronaldo: Bineînţeles. Le vom închide gura celor care se îndoiesc de capacităţile noastre.
Kaka: Şi le vom oferi o bucurie tuturor celor care ne sprijină.
Ronaldo: Suntem împreună în asta. Amândoi vom ieşi din această situaţie.

Şi jurnaliştii brazilieni fac mişto de Ronaldo. "A mâncat mingea", au spus aceştia când l-au văzut la antrenamente.


0 Comments: