Ghimpu ar trebui să convoace Consiliul de securitate al țării în cazul Plahotniuc, susține un analist politic

duminică, 15 august 2010

Ghimpu ar trebui să convoace Consiliul de securitate al țării în cazul Plahotniuc, susține un analist politic
Foto: UNIMEDIA

"Președintele Mihai Ghimpu ar trebui să convoace o ședință a Consiliului de securitate al țării în cazul Plahotniuc, după ce revine din Georgia." Declarația aparține analistului politic, Mihai Cernenco, lansată la Publika TV.

"Au fost aduse acuzații grave instituțiilor statului. Procuratura ar trebui să se sesizeze, deoarece fenomenul corupției este adânc infiltrat în R. Moldova. Nu contează că Mocanu sau altcineva a lansat aceste acuzații, contează că oameni de afaceri au prezentat diferite cazuri", a mai precizat Cernenco.

Amintim că, anterior, mai mulți oameni de afaceri au lansat acuzații dure la adresa lui Vladimir Plahotniuc, precizând că le-ar fi distrus sau preluat ilegal afacerile prin intermediul controlului, pe care l-ar avea asupra Procuraturii Generale și a CCCEC.


În replică, Vladimir Plahotniuc a declarat că sunt acuzații din partea unor oameni dubioși, intrați în conflict cu legea și că i-a atacat în instanța de judecată pentru a-și proteja onoarea, demnitatea și reputația profesională.

sursa: Unimedia

0 Comments: