Tkaciuk: Proiectul "Pasat" reprezintă un pericol doar pentru portmoneele sponsorilor săi

duminică, 15 august 2010

Tkaciuk: Proiectul
Foto: www.vipmagazin.md

"Ţinând cont de amploarea financiară, acest proiect „Pasat” deocamdată ar putea reprezenta un pericol doar pentru sponsorii respectivului proiect şi pentru portmoneele acestora." Declarația aparține deputatului comunist Mark Tkaciuk, lansată în cadrul unui interviu pentru VIP magazin, fiind întrebat dacă intervenţia lui Voronin pe lângă Patriarhia Rusiei ar presupune eliminarea oponentului Pasat.

"Nimeni nu sesizează vreun pericol electoral al acestui proiect, or majoritatea politicienilor sunt, absolut sincer, indignaţi anume de faptul că biserica s-a implicat în treburile lumeşti, renunţând în acest fel la misiunea sa de unificator spiritual", a mai adăugat Tkaciuk. 


"Scrisoarea lui Voronin n-a fost un demers. Ea nu a fost adresată Mitropolitului Vladimir, care s-a înglodat în intrigi politice, ci Patriarhului. Primul chiar ar merita demersuri publice", a mai menționat deputatul comunist.

Amintim că susținerea Bisericii pentru proiectul politic al lui Pasat a fost condamnată de către întreaga clasă politică.

sursa: Unimedia

0 Comments: