www.rca.md - Cartea Verde și Asigurări RCA on-line

luni, 18 aprilie 2011

www.rca.md - Cartea Verde și Asigurări RCA on-line
Foto: RCA.md

Doritorii de a procura Cartea Verde sau asigurarea RCA o pot face acum on-line la adresa www.rca.md. Potrivit realizatorilor site-ului, începând de acum, șoferii nu mai sunt nevoiți să meargă la sediile asiguratorilor, ci își pot perfecta actele făcând o comandă on-line.


"În primul rând, cei care vor alege opțiunea de a comanda on-line vor economisi timp, beneficiază de livrare gratuită, există posibilitatea să selectezi compania asiguratoare", a declarat Alexandr Baicev pentru UNIMEDIA, unul dintre fondatorii proiectului.

Potrivit sursei, utilizatorii de Internet vor avea surpriza să descopere și prețuri foarte bune pe www.rca.md. Serviciile prestate sunt asigurate de Online Broker de Asigurare S.R.L., care este o întreprindere specializată în consultanţă în domeniul asigurărilor în beneficiul clienţilor săi, persoane fizice sau juridice, ale căror interese le reprezintă în relaţia cu Societăţile de asigurare, în procurarea poliţelor de asigurare necesare, cât şi în procesul de lichidare a daunelor.

www.rca.md este diposibil atât în limba română, cât și în limba rusă.




Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: