Google Videos va fi închis la sfârşitul lunii aprilie

luni, 18 aprilie 2011

Google Videos va fi închis la sfârşitul lunii aprilie
Foto: cerecomand.ro

Google Videos va fi desfiinţat pe 29 aprilie. Reprezentanţii companiei i-au anunţat pe utilizatorii serviciului să-şi salveze conţinutul încărcat pe site, informează marketingweek.co.uk.


De la data de 29 aprilie, utilizatorii nu vor mai putea urmări sau încarca materiale pe Google Videos. Filmele vor putea fi însă descărcate de pe site până pe 13 mai.

Utilizatorii Google Videos sunt încurajaţi să-şi transfere materialele pe YouTube. 
Închiderea Google Videos vine ca urmare a deciziei companiei de a propulsa YouTube ca portal de conţinut. Luna trecută, Google a achiziţionat compania Green Parrot Pictures, într-o încercare de a îmbunătăţi calitatea materialelor video încărcate pe site. 

Google a mai anunţat şi o investiţie în valoare de 500.000 de euro în serviciul YouTube Next Up, care are scopul de a susţine „talentele digitale”. În cadrul acestui program, 25 de persoane vor avea oportunitatea să câştige 20.000 de euro pentru a-i investi în profilul lor de YouTube.

Google Videos a fost lansat în anul 2005, înainte ca reprezentanţii Google să cumpere YouTube. Google a achiziţionat YouTube în 2006, pentru suma de 1,65 de miliarde de
dolari. 

Sursa: antena3.ro


0 Comments: