Mondialul surprizelor. Plăcute și neplăcute

vineri, 25 iunie 2010

Mondialul surprizelor. Plăcute și neplăcute
Foto: analizemd.blogspot.com

Deja ne-am obișnuit ca la acest Mondial fiecare grupă se furnizeze câte cel puțin o surpriză. Din A nu a ieșit Franța, în B favoritele Nigeria și Grecia au părăsit competiția în detrimentul Coreei de Sud, Grupa C a fost câștigată de SUA, în D sârbii au fost eliminați, iar în F Italia a ocupat ultimul loc. Nici Grupa E nu a fost lipsită de surprize, Japonia mergând în optimi în detrimentul mult mai titratelor Danemarca și Camerun.


Olanda a confirmat și nu prea. Chiar dacă au luat maximum de puncte, batavii parcă nu au avut același joc super spectaculos cu care ne-au obișnuit până acum. Asta ar putea fi în avantajul lor până la urmă, deoarece întotdeauna au fost eliminați din cauza exuberanței excesive pe faza ofensivă și delăsarea din defensivă.

Olanda – Slovacia și Japonia - Paraguay vom avea în optimi. Olandezii ar trebui să treacă fără probleme în sferturi, în timp ce duelul dintre asiatici și sud-americani pare a fi unul foarte echilibrat.

Mâine se stabilesc ultimele două meciuri din optimi. Vom afla dacă vom avea un alt meci șoc în această fază, dacă Spania va bate Chile și va întâlni în optimi Brazilia sau Portugalia.

Mondialul surprizelor. Plăcute și neplăcute.

sursa: Unimedia

0 Comments: