Mesajul lui Lazăr pentru investitori: „Dacă nu rişti nu bei şampanie”

vineri, 25 iunie 2010

Mesajul lui Lazăr pentru investitori: „Dacă nu rişti nu bei şampanie”
Foto: europalibera.org

„Nu aşteptaţi alegerile din toamnă şi nici alegerile locale, alegeri există mereu pe tot parcursul vieţii”, a declarat ministrul Economiei Valeriu Lazăr, astăzi, 25 iunie 2010, în ultima zi a Săptămânii investiţionale, în cadrul unei întrevederi cu investitorii italieni. În acelaşi context, Lazăr a ţinut să spună că cel care nu riscă nu bea şampanie. „De aceea eu zic să riscăm ca să putem bea şampanie dar nu să o bea altcineva în locul nostru”, a declarat ministrul.


Valeriu Lazăr susţine că înţelege filosofia şi logica investitorilor care caută previzibilitate şi stabilitate, dar realitatea e că nimeni nu le poate spune cum va arăta situaţia din Moldova în viitorul apropiat. Pe această cale, ministrul a îndemnat investitorii să investească în Moldova şi să nu aştepte alegerile din toamnă şi alegerile locale, pentru că „dacă nu rişti nu bei şampanie”.

Lazăr nu a ezitat nici astăzi să spună invitaţilor străini la „Business Week Moldova 2010” că este un politician tânăr şi onorat de partidul din care face parte. În plus, acesta susţine că, indiferent de schimbările politice ce vor avea loc după alegeri, nu va ieşi din politică şi asigură că va duce la bun sfârşit toate lucrările iniţiate în prezent, în calitate de ministru al Economiei.

Pe final de discurs, Valeriu Lazăr a îndemnat investitorii să vină cu proiecte investiţionale concrete. „Veniţi cu iniţiative, pentru că Guvernul şi Ministerul Economiei vă asigură tot sprijinul în implementarea lor. Eu personal, în calitate de fost consultant investiţional, vă ofer servicii gratuite de consultanţă”, a mai declarat ministrul.

sursa: Unimedia

0 Comments: