Fiecare al patrulea telespectator moldovean urmărește știrile de la Prime

marți, 22 iunie 2010

Fiecare al patrulea telespectator moldovean urmărește știrile de la Prime
Foto: prime.md

"Primele Știri" puse pe post de postul TV Prime este cel mai urmărit buletin de știri din țară, susțin reprezentanții postului de televiziune controlat de Vladimir Plahotniuc.


Conform sursei, jurnalul de ştiri de la Prime regăseşte zilnic în faţa televizoarelor peste 220 de mii de telespectatori. Potrivit AGB, Prime are o cotă de piaţă de aproape 25 la sută, pe segmentul principalelor ediţii de ştiri în limba română, întrecând chiar și jurnalul televiziunii naţionale.

""Primele ştiri" au reuşit să obţină cea mai mare audienţă, devansând toate jurnalele informative de la televiziunile concurente, iar ratingul de aproape nouă la sută al ştirilor de la Prime este similar cu cel de la Moldova 1, Pro TV şi TV7, luate la un loc", susțin reprezentanții postului TV.

Datele de audienţă aparţin companiei AGB Nielsen Media Research şi au fost realizate la 16 iunie, printre telespectatorii moldoveni cu o vârstă mai mare de 18 ani.

UNIMEDIA precizează că postul TV Prime este unul dintre cele 3 posturi de televiziune, alături de Moldova1 și 2Plus, care deține licență națională. Posturile Prime și 2Plus sunt controlate de controversatul om de afaceri Vladimir Plahotniuc. NIT și euTV sunt alte două posturi TV cu acoperire mare.

sursa: Unimedia

0 Comments: