Jurnalist rus: Ghimpu este cunoscut pentru declarațiile sale psihopate!

vineri, 25 iunie 2010

Jurnalist rus: Ghimpu este cunoscut pentru declarațiile sale psihopate!
colaj: UNIMEDIA

Președintele interimar al R. Moldova, Mihai Ghimpu, a fost luat în seamă atât de autoritățile ruse, cât și de jurnaliștii din Federația Rusă. Maxim Șevcenco, cunoscut jurnalist rus, apropiat Kremlinului, a menționat că declarațiile și decretul lui Mihai Ghimpu cu privire la declararea zilei de 28 iunie - Ziua ocupației sovietice, sunt psihopate. Afirmațiile au fost făcute de acesta în cadrul unei emisini difuzate de postul de radio Eho Moskvî. "Ghimpu este cunoscut deja pentru declarațiile sale psihopate", a precizat Șevcenco.

Întrebat de moderatoarea emisiunii dacă Federația Rusă ar trebui să atragă atenție acestor declarații, Șevcenco a răspuns afirmativ.


"Da, chiar merită să atragă atenție și încă cum. Rusia presează transnistria să se unească cu acest stat fascist, care la rândul lui își dorește reunificarea cu România. Pot să spun sigur că transnistrenii nu vor deveni niciodată români, nu vor trăi niciodată sub dictatură românească. Au trăit, s-au săturat deja. Pentru a se apara de acest marasm, în 1992, au pus mâna pe arme. Dacă va fi nevoie, vor intra din nou în război", a precizat Șevcenco în cadrul aceeași emisiuni de la Radio Eho Moskvî.

UNIMEDIA amintește că președintele interimar al R. Moldova, Mihai Ghimpu, a decretat ziua de 28 iunie - Ziua ocupatiei sovietice și de comemorare a victimelor regimului totalitar de ocupație.

sursa: Unimedia

0 Comments: