(video) Doi moldoveni reținuți în Odesa: Smulgeau lanțuri de aur de la gâtul femeilor

luni, 10 octombrie 2011

(video) Doi moldoveni reținuți în Odesa: Smulgeau lanțuri de aur de la gâtul femeilor
Poză simbol
Foto: oradedolj.ro

Miliția ucraineană a reținut doi cetățeni ai Republicii Moldova care smulgeau lanțuri de aur de la gâtul femeilor, relatează postul de televiziune din Odesa, ATV. Indivizii vindeau obiectele furate prin intermediul unei persoane terțe.


„Am venit din Moldova. Nu am găsit unde să locuiesc aici. Am făcut cunoștință cu un tip care mi-a sugerat să câștig niște bani din vânzarea aurului. Să smulg lanțuri de aur de la gâtul femeilor în vârstă. Am hotărât să câştig niște bani în acest mod. Smulgeam lanţurile, i le aduceam, iar el le ducea la un amanet”, povestește un suspect.

Unul dintre cei doi nu are nici măcar 18 ani, însă deja a reuşit să participe la o spargere. Ulterior a fost arestat, însă fiind minor a fost eliberat pe cauţiune. 

„La aceste persoane au fost confiscate probe şi obţinute mărturiile. În prezent, se verifică implicarea lor în alte infracţiuni, în oraşul Odesa”, a declarat anchetatorul, Evgheni Kozlov.

Pe cazul dat a fost deschis un dosar penal pentru jaf, iar minorul va mai răspunde și pentru spargerea apartamentului.Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: