O noapte în apartamentul Jaguar din Londra costă 5900 de euro

luni, 10 octombrie 2011

O noapte în apartamentul Jaguar din Londra costă 5900 de euro

Pentru a savura cât mai bine spiritul Londrei, înconjurat de trăsăturile celui mai iubit brand englez premium, Jaguar şi hotelul Buckingham Gate Taj Suites and Residences promit să le ofere celor cu posibilităţi financiare o experienţă de neuitat.


Este vorba despre un apartament cu două dormitoare, a cărui suprafaţă de 170 de metri pătraţi păstrează spiritul brandului englez în fiecare colţ. Managerul hotelului descrie experienţa ca pe încă o asociere inedită dintre o marcă auto şi un stil de viaţă.

Apartamentul a fost decorat cu tablouri istorice, cu oranamente de caroserie înrămate şi cu machete Jaguar la scara 1:100, ascunse în spatele unei vitrine din lemn de stejar. Nu lipseşte nici şemineul din inox, care aminteşte şi el de capota unui Jaguar, şi nici posterele de mari dimensiuni care decorează pereţii.

Experienţa în apartamentul brandului englez a fost gândită şi atent construită de însuşi Ian Callum, designerul şef Jaguar. Pe lângă somnul de neuitat, apartamentul pune la dispoziţie un majordom, un Jaguar XJ cu şofer, pe care clienţii îl pot folosi fără limită de kilometri prin Londra, şi, bineînţeles, mic-dejun.

Preţul unei nopţi petrecute în apartamentul Jaguar din Londra este de 5900 de euro.



Sursa: automarket.ro cu referire la nytimes.com


0 Comments: