Vilă în formă de ochi pentru Naomi

luni, 10 octombrie 2011

Vilă în formă de ochi pentru Naomi

Naomi Campbell va primi un cadou cu totul special de ziua ei, în primăvara anului viitor. Este vorba despre o super vilă, în forma simbolului egiptean "Ochiul lui Horus", situată pe superba insula Sedir din Turcia.


Modelul Naomi Campbell l-a prins în mreje definitiv pe omul de afaceri rus Vladislav Doronin, cu care formează un cuplu. Magnatul rus nu mai știe ce să facă pentru a o răsfaăța pe nabadaioasa Naomi, motiv pentru care s-a hotărât să-i construiasca o super vilă pe insula Sedir din Turcia.

Este vorba despre o reședință cu totul specială, în forma simbolului egiptean "Ochiul lui Horus". Vila va fi cadou aniversar pentru Naomi anul viitor, pe 22 mai, când va implini 42 de ani. Construcția, care se va vedea din spațiu, va fi realizată de arhitectul Luis de Garrido. Reședința în formă de ochi a lui Naomi va avea 25 de dormitoare, cinci săli de recepție, 10 băi, o grădina interioară și un spatiu unde afaceristul rus își va putea ține iahtul personal, printre altele. Vila va fi alimentată cu ajutorul energiei solare. 











De-a lungul anilor, Naomi Campbell a avut numeroase relaţii amoroase. În anii '80, a fost combinată cu Myke Tyson, iar în anii '90 a format un cuplu cu actorul Robert De Niro şI cu basistul Adam Clayton, de la trupa U2. Ulterior, modelul a avut o legătură amoroasă cu dansatorul Joaquin Cortes. În 1998, s-a logodit cu magnatul din Formula 1 Flavio Briatore, de care s-a despărţit după o relaţie tumultuoasă. Ulterior, Naomi s-a amorezat de omul de afaceri badr Jafar, dar nici legătura cu acesta nu a durat. Din anul 2008, ea formează un cuplu cu magnatul rus Vladislav Doronin.

Sursa: cancan.ro


0 Comments: