iPhone 4S: Milioane de fani ai telefonului așteptă zile întregi în fața magazinelor

joi, 13 octombrie 2011

iPhone 4S: Milioane de fani ai telefonului așteptă zile întregi în fața magazinelor
Foto: dailybusiness.ro

Ultimul telefon prezentat pe vremea când era în viață Steve Jobs, iPhone 4S, este așteptat de milioane de oameni cu 24 de ore înainte să fie lansat în magazine. Cozile din fața reprezentanțelor Apple din New York, Londra, Hong-Kong sau Sidney, s-au făcut vizibile de la primele ore ale dimineții, și asta pentru că fiecare vrea să reușească să-și ia câte un telefon.


Cei mai avantajați în această perioadă sunt clienții magazinelor de telefoane mobile, concurenții iStore au deschis perioada prețurilor mizere pentru restul smartphone-urilor, iar de ele pot profita mulți. Fanii produselor Apple din Londra sau chiar Hong-Kong s-au adunat încă de vineri în fața magazinelor și așteaptă produsul, care se va lansa abia mâine, 14 octombrie.


Cei de la Samsung, alarmați de situație, au creat un fel de boicot față de mulțimea strânsă în fața iStore din Hong-Kong. Au lansat o acțiune, în fiecare dimineață primele 10 telefoane Galaxy S II se dau pentru doar 2 dolari fiecare. Doar cei din Satele Unite sunt mai puțin entuziasmați, poate din motivul că din primele 24 de ore au comandat peste 1 milion de unități ale noului telefon, iar cifrele cresc cu fiecare zi. Și cozile create de americani în fața magazinelor sunt considerabil mai mici.

UNIMEDIA amintește că noul model al iPhone va fi pus în vânzare vineri în SUA, dar și în mai multe țări ale lumii. Modelul de 26 GB va costa doar 199 dolari, cel de 32 GB - 299 USD, iar cel de 64 GB - 399 de dolari. Magazinele care comercializează produse Apple în Moldova nu au anunțat încă o dată sau o perioadă când iPhone 4S va fi disponibil și în țara noastră.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la dailybusiness.ro


0 Comments: