Moldova a mers în Olanda pentru un gol, dat de același portar

duminică, 9 octombrie 2011

Moldova a mers în Olanda pentru un gol, dat de același portar
Foto: uefa.com

Olanda e calificată în Euro 2012, iar Moldova mai are de jucat un meci, acasă. Olandezii i-au bătut ieri pe moldoveni cu 1:0, ca și data trecută, în 2010, iar golul a fost marcat de același Huntelaar, atunci în minutul 37, acum în 40. Adversarii de vineri, 7 octombrie, au câștigat toate meciurile din preliminariile Campionatului European din 2012.


Casele de pariuri ofereau de la început șanse mici țării noastre, care s-ar egala cu 5% din 100%. Totuși, jucătorii selecționatei Moldovei nu au fost foarte slabi în timpul meciului. Șansele pe care le-au avut, irosite de altfel, puteau fi profitate pentru o egalitate. Moldovenii au menținut, însă, poarta lor, pentru ca olandezii să nu marcheze prea des. Singurul gol, marcat de același portar, la o diferență de 3 minute față de meciul din prima manșă de anul trecut, a fost de ajuns pentru Moldova.


Potrivit site-ului de pariuri bwin.com, Moldova avea o cotă de 2,40. O egalitate tot nu era pe măsura așteptărilor fanilor, iar faptul că Olanda va conduce în timpul meciului era ca și cunoscut încă înaintea începerii partidei de pe stadionul Jeijenoord Stadium din Rotterdam. Pentru partida din 11 octombrie, cu San Marino, care va avea loc în Chișinău, tot echipa adversară țării noastre are mai multe șanse acordate de fani. Data trecută, Moldova a bătut însă echipa națională a San Marino cu 2:0, în deplasare.
Fanii au acordat o susținere bună pentru selecționata țării noastre la meciul de vineri seara. Mai mult, galeria de suporteri de pe stadion a afișat un banner mare, pe care era scris „Nu argesiunii rusești în Moldova”.

Astfel, pe 11 ctombrie, în Moldova sunt așteptați cei din San Marino, pentru ultimul meci din preliminariile Euro 2012 și pentru Moldova. Partida va începe la ora 21:00, la ea sunt așteptați mulți suporteri, și pentru faptul că și biletele au un preț redus. Ele pot fi găsite în casele stadionului Zimbru, unde va avea loc meciul, și costă între 40 și 150 de lei, în funcție de sector.
Restul rezultatelor meciurilor jucate pe 7 septembrie, în cadrul preliminariilor Euro 2012, sunt următoarele:
Grupa A:Turcia - Germania 1:3; Belgia - Kazakhstan 4:1; Azerbaijan - Belgia 1:4;
Grupa B:Armenia - Macedonia 4:1; Slovacia - Rusia 0:1; Andorra - Irlanda 0:2;
Grupa C:Serbia - Italia 1:1; Irlanda de Nord - Estonia 1:2;
Grupa D:Franța - Albania 3:0; Bosnia - Luxemburg 5:0; România - Belarus 2:2;
Grupa E:Finlanda - Suedia 1:2;
Grupa F:Grecia - Croația 2:0; Letonia - Malta 2:0;
Grupa G:Muntenegru - Anglia 2:2; Țara Galilor - Elveția 2:0;
Grupa H:Cipru - Danemarca 1:4; Portugalia - Islanda 5:3;
Grupa I:Cehia - Spania 0:2.

Amintim că Republica Moldova a disputat până acum 9 meciuri în cadrul etapei calificărilor Euro 2012, dintre care doar 2 le-a câștigat. Următoarea etapă are loc pe 11 octombrie 2011, când țara noastră joacă cu San Marino.
Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: