Crăciun Vienez la Shopping MallDova

marți, 21 decembrie 2010

Crăciun Vienez la Shopping MallDova
shoppingmalldova.md

Devenit o tradiţie în ţările europene, "Crăciunul Vienez" va delecta în acest an publicul chișinăuian într-o locaţie neconvenţională. Miercuri, 22 decembrie, începând cu ora 17:00, Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naţionale va oferi, în premieră, vizitatorilor centrului comercial Shopping MallDova un concert de valsuri vieneze.


Orchestra Simfonică a Filarmonicii, care va evolua sub bagheta dirijorului Mihai Agafiţa, va interpreta pentru prima dată într-un centru comercial melodii din creaţia dinastiei de compozitori Strauss. Celebrele creaţii "Dunărea albastră", "Marşul Radetzky", "Poveşti din pădurea vieneză", "Valsul imperial" vor reda emoţiile caracteristice epocii când era la modă valsul, iar sărbătorile se ţineau în sălile de bal.

Regalul muzical "Valsul fulgilor de nea", susţinut de Filarmonica Naţională este o ocazie minunată pentru iubitorii muzicii de calitate de a simţi atmosfera de basm specifică concertelor vieneze.

În data de 24 decembrie, la ora 17:00, Capela Corală Academică "Doina" compusă din artişti cu voci de excepţie, va încânta publicul din mall cu un spectacol denumit "Vino, vino Crăciun drag". Evenimentul se va desfăşura sub bagheta dirijorului Anatol Jar şi va conţine binecunoscutele colinde şi creaţii din repertoriul universal dedicat sărbătorilor de Crăciun.

sursa: Unimedia

0 Comments: