Horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie 2011

duminică, 23 ianuarie 2011

Horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie 2011
ziare-pe-net.ro

Pentru tauri, ce va părea o piedică în următoarea săptămână va fi de fapt o deghizare a fericirii. Săgetătorilor, zilele următoare le aduce o îmbunătăţire a relaţiilor şi bună dispoziţie. Gemenii ar putea întâlni în timpul unei călătorii o persoană ce le poate deveni un prieten foarte bun. Iar scorpionii nu vor avea motive de plictiseală în această săptămână. Citeşte în continuare horoscopul integral pentru perioada 24-30 ianuarie 2011.


Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dacă în ultima vreme viaţa ta a fost agitată, încă nu te aştepta ca lucrurile să se liniştească chiar din această săptămână. Mai degrabă se vor înrăutăţi. Cu siguranţă vei privi cu uimire înapoi la începuturile anului 2011. Cu greu vei crede că ai reuşit să realizezi atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă. Uneori vei avea impresia că nu progresezi deloc. Fii sigur de un lucru, te deplasezi în direcţia bună. În primele zile, pregăteşte-te să primeşti mai mult ajutor din partea prietenilor şi colegilor, iar până la sfârşitul săptămânii, lucrurile se vor calma în jurul tău.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

S-ar putea să ai o şansă să promovezi în carieră şi să-ţi îmbunătăţeşti situaţia materială. Aprecierea eforturilor tale va veni din sfere înalte, iar talentele îţi vor fi recunoscute la adevărata lor valoare. Un coleg mai în vârstă pare a fi reticent la anumite schimbări. Ceea ce unele persoane nu realizează este faptul că ei sunt străini de ceea ce se întâmplă în spatele cortinei, iar acest lucru este în avantajul tău. Ceea ce ţi se pare a fi o piedică poate fi de fapt o deghizare a fericirii.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Influenţele astrale din această săptămână te avertizează în ceea ce priveşte cheltuielile. În toate demersurile tale care vor avea legătură cu banii, fii practic, întelept şi rezonabil. Într-o relaţie apropiată s-ar putea instala o anumită răceală, din cauza diferenţelor de opinii în legătură cu ce sumă ar trebui cheltuită în casă. Dacă vei fi de acord să vă ocupaţi în comun de bugetul alocat căminului, vei putea să vezi viitorul într-o manieră mult mai optimistă. În timpul unei călătorii poţi cunoaşte o persoană care îţi poate deveni un prieten foarte bun.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Dacă îţi vei vizita rudele doar din simţul obligaţiei, vei simti că a fost o pierdere de timp, mai ales dacă ei vor avea faţă de tine o atitudine ultrasensibilă şi critică. În această săptămână influenţele astrale îţi pot genera tensiuni şi o dispoziţie proastă. Chiar dacă va fi doar o perioadă trecătoare cu care te vei întâlni în mijlocul săptămânii, fii foarte atent la ce vei spune. Cu cât săptămâna se va apropia de sfârşit, cu atât te vei simţi mai în măsură să faci faţă oricărei opoziţii sau ostilităţi din partea celor din jur.

Leu (23 iulie - 22 august)

Caracteristica generală a evenimentelor din săptămâna ce va urma va fi aceea de a te atrage în diferite activităţi obişnuite şi evenimente sociale, cu scopul de a te concentra pe un proiect special. Acest lucru va fi deosebit de important pentru viitorul carierei tale. Respectul de sine ar putea suferi un regres din cauza unor probleme neaşteptate. Vei fi în măsură să treci surprinzător de repede peste aceste obstacole şi să faci faţă oricăror dezamăgiri de scurtă durată. Înainte de sfârşitul săptămânii, unele cheltuieli de care ai uitat ar putea face ravagii în bugetul tău.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nu ai fost niciodată o persoană care să se lase în voia imaginaţiei, purtată de visuri fanteziste. Cu toate acestea, ceva sau cineva îţi va trezi imaginaţia în aşa fel încât te vei gândi în mod serios să alegi altă direcţie. După o discuţie aprinsă, partenerul tău sau unul dintre colegii mai în vârstă, nu va avea niciun motiv să te împiedice să te lansezi într-un proiect care să-ţi pună la încercare abilităţile. S-ar putea să treacă ceva timp până când eforturile depuse vor deveni evidente şi vei fi recompensată pentru ele, dar nu lăsa aceste amănunte să te oprească. Vei prelua controlul şi vei simţi că personalitatea ta se schimbă.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Cu toate că mintea ta poate fi concentrată asupra vieţii sentimentale sau asupra planurilor sociale, nu vei ajunge chiar la sfârşitul săptămânii până când vei avea posibilitatea să faci ceva concret în legătură cu aceste preocupări ale tale. Poţi dobândi noi abilităţi şi tehnici care să te ajute în munca ta, iar acest lucru îţi va capta toată atenţia. Dacă până acum ai muncit foarte mult şi nu ţi-ai lăsat nicio lucrare neterminată, la sfârşitul săptămânii vei avea o mulţime de momente distractive şi relaxante. Dacă eşti la începutul unei relaţii amoroase, ia lucrurile pas cu pas.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În curând ţi se vor prezenta noi provocări interesante şi nu vei avea niciun motiv de plictiseală. Cereri neaşteptate îţi vor oferi şansa să te eliberezi de orice lucru care a devenit prea previzibil sau incomod. Dacă tratezi angajamentele asumate într-un mod prea personal îţi vor afecta relaţiile cu persoanele apropiate. Acceptă noi aranjamente şi stabileşte noi limite de parteneriat, dacă este nevoie. Ar trebui să te arăţi, deasemenea, interesat şi mai mult de sănătate şi frumuseţea exterioară.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Banii încă mai găsesc modalităţi de a fugi prea repede din buzunarul tău. Securitatea şi stabilitatea încep acum să fie un obiectiv major pentru tine şi vei fi pregătit pentru orice muncă care necesită concentrare şi minte practică. Atitudinea ta hotărâtă te va ajuta să rezolvi problemele financiare şi familiale. S-ar putea să fii în căutarea unui loc pentru a prinde rădăcini mai puternice. Îmbunătăţirea relaţiilor te va ajuta să-ţi recapeţi buna dispoziţie la fel ca şi evenimentele care sunt pe cale să apară în viaţa ta promiţându-ţi numai lucruri bune.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Vei arăta lumii întregi că pentru tine nu va mai exista niciodată "niciodată". Ai văzut prea multe persoane schimbându-şi deciziile după ce au spus "niciodată", încât o parte din tine ştie că cineva care te-a părăsit se va întoarce din nou la tine. Chiar dacă acest lucru se va întâmpla într-o săptămână, o lună sau un an, instinctiv simţi că nu acesta este sfârşitul. Într-o zi vă veţi întâlni din nou. Dacă eşti singur, poţi cunoaşte în curând pe cineva care îţi va lumina viaţa.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Nivelul ridicat al intuiţiei tale te va aşeza într-o poziţie în care eşti cu doi sau trei paşi înaintea competitorilor tăi. Dacă ai întâmpinat obstacole atunci când ai incercat să-ţi realizezi obiectivele personale, începutul acestei săptămâni îţi va oferi metode mai pozitive şi pline de speranţă. Dacă eşti singur, vei nutri sentimente bune pentru o nouă relaţie care se poate transforma într-o poveste de dragoste, care se pare că îţi va cuceri inima şi sufletul.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Dacă te-ai implicat în orice proiect, având ca obiectiv bunăstarea altora, te poţi trezi la un moment dat în lumina reflectoarelor, buchetele de flori şi premiile iţi vor fi oferite de organizatori. Efortul depus de tine pentru strângerea de fonduri va depăşi aşteptările tuturor. La sfârşitul săptămânii, angajamentele faţă de un grup sau o organizaţie vor ajunge la final. Mai degrabă îţi va face plăcere să-ţi inventariezi obiectivele vieţii, decât să cauţi compania prietenilor.

Sursa: eva.ro


0 Comments: