Soluţii de securitate pentru companii Instant-On de la HP

duminică, 6 noiembrie 2011

Soluţii de securitate pentru companii Instant-On de la HP
Foto: HP

HP anunţă extinderea portofoliului de Enterprise Security Solutions creat special pentru a ajuta companiile să stabilească şi să execute o strategie completă de securitate care să răspundă tuturor ameninţărilor şi posibilelor vulnerabilităţi apărute ca urmare a creşterii nevoii de mobilitate şi a popularităţii tehnologiilor de cloud computing şi a instrumentelor de social media.


Ameninţările cibernetice devin din ce în ce mai sofisticate, mai persistente şi mai greu de anticipat. Un nou studiu realizat pentru HP arată că volumul şi complexitatea ameninţărilor de securitate a continuat să crească. Peste 50% dintre managerii de top din companiile respondente, inclusiv responsabilii departamentelor tehnologice, cred că numărul de puncte vulnerabile din securitatea companiei a crescut în ultimul an. Aproape 30% dintre ei au admis că s-au confruntat deja cu situaţia unei breşe în securitate prin acces intern neautorizat, în timp ce 20% s-au confruntat cu o breşă externă. Puşi în faţa acestor provocări, companiile au nevoie de o abordare solidă pentru a-şi asigura securitatea şi pentru a diminua riscurile. 

  
Complexul de soluţii HP Enterprise Security Solutions răspunde acestei nevoi printr-o serie de abilităţi complexe de administrare a securităţii informaţiilor, centre moderne de operaţiuni de securitate şi tehnologii care asigură integritatea securităţii unei companii. 

Portofoliul extins include noi caracteristici care ajută companiile să evalueze, să transforme, să administreze şi să îşi optimizeze investiţiile în securitate.

„Companiile din ziua de astăzi au înţeles cât de importantă este o strategie complexă de administrare a riscurilor pentru a asigura securitatea elementelor din infrastructurile lor şi pentru a proteja reputaţia companiei”, a declarat Jan Zadak, executive vice president, Global Sales and Enterprise Marketing HP.

„Portofoliul extins de securitate al HP le asigură companiilor protecţia de care au nevoie, garantând, în acelaşi timp, accesul instant al clienţilor, angajaţilor, partenerilor şi consumatorilor la informaţii din companie fără riscul de a compromite integritatea acestora”, a mai spus sursa citată 

HP oferă Enterprise Security Discovery Workshop, un program de training de o zi care are la bază platforma HP Enterprise Security Solutions, făcând astfel posibilă identificarea interacţiunii necesare între administrarea informaţiilor şi operaţiunile de securitate. 

Acest workshop le dă clienţilor posibilitatea să înţeleagă care sunt cele mai mari vulnerabilităţi interne şi externe la care se expun, să identifice elementele cheie pentru asigurarea securităţii şi să creeze programe specifice şi personalizate de transformare utilizând seturi de bune practici. 

Mai mult decât atât, HP a lansat raportul Cyber Security Risks realizat de HP Digital Vaccine Labs (DVLabs), raport care le oferă clienţilor o privire detaliată asupra evoluţiei vulnerabilităţilor, ameninţărilor şi atacurilor cibernetice din prima jumătate a anului. Acest raport semianual ajută companiile să înţeleagă care sunt cele mai importante ameninţări de pe piaţă pentru a putea lua măsurile cele mai potrivite.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: