(foto) Accident în Marea Britanie: 7 morţi, 51 de răniţi, 34 de vehicule implicate

duminică, 6 noiembrie 2011

(foto) Accident în Marea Britanie: 7 morţi, 51 de răniţi, 34 de vehicule implicate

Cel puţin şapte oameni au fost ucişi şi alţi 51 au fost răniţi într-un accident pe autostrada M5, potrivit Daily Mail. În accidentul petrecut în apropiere de Taunton, Somerset, au fost implicate 34 de vehicule.


Poliţia a declarat că vehiculele "au luat foc imediat din cauza unui incendiu care a cuprins autostrada". Rapoartele arată că vineri seara, când a avut loc accidentul, carosabilul era umed, iar în zonă era ceaţă.


Martorii susţin că ciocnirea maşinilor a fost declanşată când un camion a intrat într-o porţiune de ceaţă densă. O femeie a declarat că "o ceaţă neagră a apărut şi camionul a dispărut."

Un alt martor spune că a auzit o bubuitură puternică şi a văzut flăcările. "Credeam că are de-a face cu spectacolul de artificii, dar apoi mi-am dat seama că ceva rău se întâmplase. A fost groaznic, nu am mai văzut niciodată aşa ceva. Vedeam oamenii întinşi pe marginea străzii", spune şoferul, care conducea către Plymouth.

Accidentul este cel grav de pe drumurile britanice din 1991, când 10 oameni au fost ucişi şi 25 au fost răniţi, într-o ciocnire a mai multor maşini pe autostrada M4, în Hugerford, Berkshire.





0 Comments: