Fiul lui Smirnov va fi adus cu forța în fața Comisiei ruse de anchetă

luni, 7 noiembrie 2011

Fiul lui Smirnov va fi adus cu forța în fața Comisiei ruse de anchetă
Oleg Smirnov, fiul lui Igor Smirnov
Foto: Ria Novosti

Comisia de anchetă din Federația Rusă intenţionează să-i aducă forțat în fața anchetatorilor pe inculpaţii în dosarul privind furtul a 160 de milioane de ruble, printre care se numără vicepreședintele Băncii Republicane Transnistrene, Oleg Brizițki şi fiul liderului rmn, Oleg Smirnov. 

Despre aceasta a declarat pentru agenția de presă RIA Novosti purtătorul de cuvânt al Comisiei de anchetă, Vladimir Markin.


"Deoarece Brizițki şi Smirnov nu au venit la audierile Comisiei de ancheta pentru a fi interogați, intenționăm să-i aducem forțat", a declarat Markin. Totodată, potrivit surselor din cadrul poliţiei, în prezent suspecţii se află în Cipru.

UNIMEDIA amintește că potrivit datelor Comisiei de anchetă din Federația Rusă, din noiembrie 2008 până-n noiembrie 2009, Oleg Brizițkii în complicitate cu Oleg Smirnov şi alte persoane, intenționat au comis deturnări de fonduri alocate de Federaţia Rusă pentru rmn sub formă de ajutor umanitar. În urma acțiunilor ilegale, Federația Rusă a fost prejudiciată cu circa 160 milioane de ruble. Cei doi au fost chemați la Comisia de anchetă însă nu au venit.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: