Dan Negru va primi 45.000 de euro pe sezon pentru „Vrei să fii milionar”

duminică, 6 noiembrie 2011

Dan Negru va primi 45.000 de euro pe sezon pentru „Vrei să fii milionar”
Foto: business-forum.ro

Prezentatorul Antenei 1, Dan Negru, care va prezenta show-ul „Vrei să fii milionar", la postul de televiziune Prime TV, va primi 45.000 de euro pentru fiecare sezon.

Prezentatorul, în vârstă de 40 de ani, bate de departe recordul, fiind implicat în acest moment în trei proiecte tv de anvergură: „Plasa de stele" şi „Câştigi în 60 de secunde", emisiuni difuzate de Antena 1, şi "Deal or not deal"( "Da sau nu"), format difuzat de Prime TV din Chişinău şi care a ajuns deja la al patrulea sezon, scrie adevarul.ro.


Formatul internațional „Vrei să fii milionar” a fost achiziționat pentru Moldova de către postul Prime TV. La nivel internațional, formatul este deținut de 2waytraffic, parte a Sony Pictures Television Intenational. Postul Prime TV a început deja să difuzeze promo-uri cu Dan Negru.

„Vor fi show-uri de weekend care vor capta audiența din Moldova pe Prime TV. Le-am promis moldovenilor mari formate internaționale și ne-am ținut de cuvânt. Va fi sigur un show de seară și, cel mai probabil, va fi în weekend”, a spus Dan Negru.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: