(video) Zdob și Zdub, Mahala Rai Banda și Morandi – un show de excepție de Hramul Chișinăului

joi, 13 octombrie 2011

(video) Zdob și Zdub, Mahala Rai Banda și Morandi – un show de excepție de Hramul Chișinăului
Foto: orange.md

Cu ocazia Hramului Chișinăului, compania Orange Moldova în parteneriat cu Victoriabank și Primăria municipiului Chișinău organizează un nou show de excepție pentru toți locuitorii și oaspeții Capitalei. 


Datorită companiei Orange Moldova, pe 14 octombrie, începând cu ora 20:00 și până la ora 22:00 pe scenă din Piața Marii Adunări Naționale vor evolua cu o improvizație și mixt de piese muzicale trupa Zdob și Zdub și Mahala Rai Banda. Totodată, Victoriabank va aduce trupa Morandi, artiști de talie internațională, care vor încinge atmosfera începând cu ora 22:00 și până la 23:00, după ce se va încheia „nuntă balcanico-moldovenească”.

„Victoriabank are onoarea să participe în calitate de partener oficial al acestui eveniment. În această zi, în centrul Capitalei se adună locuitorii și oaspeții orașului  pentru a sărbători Hramul Chișinăului. Și în acest an, sărbătoare va rămâne în memorie pentru că am pregătit pentru locuitorii orașului Chișinău mai multe surprize”, a menționat Marina Gospodarenco, directorul Departamentului de Marketing „Victoriabank”.

Este al patrulea an când Orange Moldova este partener general al acestui eveniment important pentru chișinăuieni. „Noi continuăm colaborarea noastră cu compania Orange Moldova. După Eurovision, ne-am înțeles că noi vom participa la concertul dedicat Hramului Orașului. Noi am venit cu ideea de a-i invita pe Mahala Rai Banda, fanfara din București, cu care noi deja am colaborat. Împreună vom improviza, vom face ceva excepțional, ceva neobișnuit. Va fi o improvizație, vor fi piese muzicale pe care noi niciodată nu le-am interpretat. Ceva diferit de ceea ce trupa oferă în concertele obișnuite. Însă, nu vor lipsi nici piesele cunoscute, îndrăgite deja de public”, a precizat Igor Dânga, producătorul formației „Zdob și Zdub”.

„Zdob și Zdub a acceptat invitația noastră fără niciun fel de ezitare. Ei devin foarte cunoscuți chiar și peste hotarele țării, au fost foarte apreciați în cadrul Concursului Eurovision. Și noi suntem încântați că ei vor concerta la Chișinău și ne vor delecta cu piesele lor extraordinare”, a subliniat Michael Faure Director de Marketing şi Comunicare, Orange Moldova.

Anul acesta va fi sărbătorită cea de-a 575-a aniversare de la prima atestare documentară a Chişinăului.



Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: