(video) Violenţe la Ploieşti! Doi jucători de la Steaua au fost atacaţi de suporterii adversari

luni, 31 octombrie 2011

(video) Violenţe la Ploieşti! Doi jucători de la Steaua au fost atacaţi de suporterii adversari
Foto: gsp.ro

Meciul dintre echipele româneşti Steaua şi Petrolul, care a avut loc la Ploieşti, a fost mai mult un ring de luptă dintre suporteri şi jucători. Un suporter a intrat pe teren şi a mers până în zona centrală a gazonului, unde l-a lovit cu pumnul pe George Galamaz. Cazul a avut loc în minutul 41 al partidei, informează jurnalul.ro.


Însă totul nu se termină aici, suporterul violent se pare că a avut în mână un box, dispozitiv metalic utilizat şi aplicat pe pumn, ce măreşte forţa impactului loviturii. În prelungirile primei reprize a mai avut de suferit şi Ciprian Tătăruşanu, care a suferit arsuri pe corp, după ce a fost lovit din spate cu o torţă.

Tânărul care l-a atacat pe Galamaz a fost găsit, iar în prezent el a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, unde se pare că va fi arestat preventiv pentru 29 de zile, precizează sport.ro. În acelaşi timp, Petrolul a fost amendat cu 10.000 de lei româneşti, iar firma de pază cu 500 de ron, pentru incidentul de ieri, 30 octombrie. Pe lângă cele 29 de zile de arest, suporterul nu poate intra pe orice stadion din România timp de doi ani, dar şi va trebui să achite o amendă de 3.000 de lei româneşti.

Totuşi, în timpul meciului de ieri dintre Steaua şi Petrolul s-au aruncat şi petarde, care au ajuns pe teren într-un mod straniu. Acestea au fost puse în tribune şi în grupurile sanitare ale stadionului cu o zi înaintea meciului, pentru că, potrivit regulilor, suporterii nu au dreptul de a intra pe teren la meci cu astfel de lucruri, iar înaintea partidei nimeni, se pare, nu a controlat tribunele.

Soarta meciului urmează să fie pusă sub discuţie foarte curând. Observatorul Prahova scrie că este aşteptat scorul de 3:0 în favoarea steliştilor. Meciul de duminică seara, din Ploieşti, a avut un scor de 2:0 pentru bucureşteni. Partida a fost suspendată, iar acum decizia aparţine Ligii Profesioniste de Fotbal din România.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: