(video) Hram de zile mari la Chișinău

joi, 20 octombrie 2011

(video) Hram de zile mari la Chișinău
Foto: captura imagini video Youtube

Muzică bună, show de excepție și distracție de nota zece - așa poate fi caracterizat concertul ce a avut loc cu ocazia Hramului Chișinăului în Piața Marii Adunări Naționale. Trupa Zdob și Zdub împreună cu Mahala Rai Banda au încins atmosfera pe ritmuri românești și balcanice, iar formația Morandi a încântat publicul cu cele mai noi hituri ale sale. Toate acestea au fost posibile datorită companiei Orange Moldova, Victoriabank și Primăriei municipiului Chișinău care au organizat acest eveniment minunat la aniversarea a 575 de ani de la prima atestare documentară a orașului.


Băieții de la Zdob și Zdub alături de Mahala Rai Banda au făcut un adevărat spectacol pe scenă - tot recitalul lor a fost gândit în stilul unei nunți moldovenești, de la care n-au lipsit Bunelul și Bunica. În timp ce de pe scenă răsunau piesele îndrăgite ale zdubilor în combinație cu „balkan beat”, publicul a încins hore, a cântat și s-a distrat la maxim.

„Suntem mândri de faptul ca al patrulea an consecutiv sărbătorim împreună cu toți chișinăuienii Hramul orașului. Este cel mai important eveniment al Capitalei și suntem fericiți că aducem tuturor multă dispoziție bună”, a declarat Liudmila Climoc, director general Orange Moldova.

Cu această ocazie, Bunelul și Bunica au ținut să adreseze un mesaj de felicitare chișinăuienilor: „Le dorim multă sănătate, răbdare, bucurii și multă veselie de Hramul Orașului”.

„Victoriabank a prezentat la Chișinău formaţia Morandi. Ne-am dorit să-i invităm anume pe ei, deoarece sunt unii dintre cei mai solicitați artiști de talie internațională, care se bucură de popularitate în rândul tinerilor. Noi suntem o bancă care acordă o atenție sporită acestui segment”, a spus Ludmila Vangheli, Vicepreşedinte Victoriabank.

După cum au promis, cei de la Morandi au dat totul pe scenă. „Este greu să intri după Zdob şi Zdub în scenă, pentru că ei fac un show extraordinar. Noi am mai cântat cu ei. Şi avem o responsabilitate - o să ardă publicul. Însă, nu este nicio deosebire între oamenii din lumea aceasta, dacă sunt fanii noştri reacţionează la fel. În Moldova aproape este ca acasă. Suntem foarte mulţumiţi că suntem aici”, a spus Randi, solistul trupei Morandi.

„Avem piese noi în repertoriu, dar fiecare concert este nou, nu este niciunul la fel. Cred că o să fie distracţie, suntem cu band-ul, live, o să fie un pic de nebunie pe scenă. Sperăm să ne distrăm, de aia am venit”, a spus Marius Moga de la Morandi înainte de concert.

La final, primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a spus că oaspeții și locuitorii Capitalei au avut parte de o sărbătoare pe cinste. „Muzică bună, dispoziție pe potrivă și o atmosferă incendiară. Chiar dacă Chișinăul este la o vârstă care depășește jumătate de mileniu, acesta este un oraș tânăr, modern, puternic și în plină dezvoltare, împreună cu toate localitățile din componența sa. În calitate de primar general, vreau să asigur de tot respectul meu companiile Orange Moldova și Victoriabank, care sunt parteneri pe măsura evenimentului, pentru plusul de valoare și calitate adus acestei sărbători”, a subliniat acesta.

Evoluția artiștilor a fost urmărită de circa 100 mii de persoane.





Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: