(video) FurioSnails, Zdob și Zdub și Morandi vor cânta de Hramul Chișinăului

luni, 10 octombrie 2011

(video) FurioSnails, Zdob și Zdub și Morandi vor cânta de Hramul Chișinăului
Foto: imageshack.us

Cu ocazia aniversării a 575-a de la prima atestare documentară a Chişinăului, Primăria organizează un set de evenimente cultural-artistice cu participarea interpreților autohtoni și din România. Pe scenă vor urca trupele The Snails, Zdob și Zdub, Morandi și Mahala Rai.

Manifestările prilejuite nemijlocit de sărbătoarea Hramul Chişinăului, vor începe în mod tradiţional cu depuneri de flori la monumentul Ştefan cel Mare şi Sfânt. După care, la Catedrala „Naşterea Domnului” va fi oficiată Sfânta Liturghie. Ulterior, primarul general al Capitalei, Dorin Chirtoacă, va ține o alocațiune în Piaţa Marii Adunări Naţionale.


În centrul orașului vor fi organizate expoziţii ale agenţilor economici din municipiu, vor fi comercializează bucate din cele mai alese, băuturi pentru toate gusturile, obiecte de artă, cosmetică, birotică, haine ş.a.

Anul acesta poliția municipală nu va instala gradul de protecție, însă va fi dublat numărul de colaboratorilor care au menirea să asigure ordinea publică. Întreaga zi, circulația pe str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni și str. A.S. Pușkin vor fi închise.

În PMAN va avea loc un concert cu participarea vedetelor muzicii populare şi uşoare autohtone şi recitaluri muzicale ale orchestrei Naţională „Lăutarii” și ale Fraților Advahov. Spre final, trupele FurioSnails, Zdob și Zdub, Morandi vor interpreta pentru public cele mai noi piese din repertoriu.

Zdob și Zdub


Morandi 


FurioSnails


Mahala Rai


Sursa: UNIMEDIA
Reporter: Cristina Buzovschi 


0 Comments: