Tiger Woods și hot-dogul „zburător”

luni, 10 octombrie 2011

Tiger Woods și hot-dogul „zburător”
Tiger Woods
Foto: yimg.com

Tiger Woods, cel mai celebru jucător de golf din lume a fost protagonistul unei întâmplări penibile în cadrul turneului de la San Martin, California, în circuitul PGA Tour. Un suporter, care dorea să se evidențieze din mulțime, a aruncat cu un hot-dog în Woods, informează eurosport.ro.


Vedeta internațională tocmai dorea să încerce un „birdie” la cupa a 7-a, iar spectatorul a început să-l strige pe nume. Peste câteva clipe, individul a aruncat, fără să-l nimerească, cu un hot-dog în sportiv. Totuși, totul nu se termină aici, spectatorul s-a întins pe iarbă cu mâinile la spate, așteptând să fie arestat de poliție. Oamenii legii au venit până la urmă și l-au escortat în afara bazei, unde individul nu a putut oferi o explicație logică asupra gestului său.

„Mă pregăteam să încerc trimiterea mingii în cupă, iar când m-am întors am văzut un hot-dog zburând spre mine”, a spus Tiger Woods referitor la întâmplarea din timpul jocului. „Bănuiesc că omul respectiv a dorit să fie dat la știri, pentru că după aceea s-a lăsat imediat arestat”, a adăugat jucătorul.

Potrivit sursei, Tiger Woods a încheiat turneul din San Martin pe locul 30, cu trei parcursuri de 68,3 sub par. Turneul a fost câștigat de Bryce Molder, care a avut un total de 17 sub par. Premiile oferite în cadrul circuitului PGA Tour au fost în total de 5 milioane de dolari.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la eurosport.ro


0 Comments: