Tevez e aproape salvat! Boca Juniors îl vrea „acasă”

marți, 18 octombrie 2011

Tevez e aproape salvat! Boca Juniors îl vrea „acasă”
Carlos Tevez

Boca Juniors, formaţia la care Carlos Tevez şi-a început cariera de fotbalist, îl vrea înapoi. Argentinienii doresc să-l „salveze” pe Tevez de la Manchester City, unde acesta a prins un şir de probleme în ultima perioadă, scrie tabloidul TheSun.  


Vice-preşedintele clubului argentinian, Jose Beraldi este de părere că procesul de împrumut al lui Tevez va fi dificil. „Vom face o încercare pentreu Carlos, care nu mai joacă la Manchester City. Ştim că e dificil, dar vom încerca”, a adăugat Beraldi.

Dacă pentru cei de la Boca, contractul pare unul bun, din partea oficialilor clubului englez se poate de aşteptat la orice reacţie. Totuşi, clubul argentinian îl aşteaptă în orice clipă pe Tevez înapoi. „Uşile sunt deschise mereu pentru Tevez. El este un idol la Boca şi e cheia a multor realizări ale noastre. Aceasta e casa lui, el aici a crescut”, a conchis Beraldi.

UNIMEDIA precizează că neînţelegerile dintre Carlos Tevez şi clubul Manchester City au început cu ceva timp în urmă. Antrenorul englezilor, Roberto Mancini, îl vedea încă din septembrie pe fotbalist în afara clubului. Antrenorul declara atunci că, dacă un jucător refuză să intre pe teren, atunci el nu are ce face la club.

Amintim că Tevez a refuzat să intre pe teren la meciul dintre Bayern Munchen şi City, din grupa A a Ligii Campionilor. Mai mult, în ultima perioadă, în presa internaţională se specula că jucătorul ar putea ajunge la Corinthians, sau la alte cluburi străine. Însă nici o tranzacţie încă nu a avut loc.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: