Telefoanele mobile Philips Xenium - acum şi în magazinele din Moldova

joi, 13 octombrie 2011

Telefoanele mobile Philips Xenium - acum şi în magazinele din Moldova

Compania „Sangfei CEC Electronic Rus” SRL, deţinătoarea drepturilor exclusive de vânzare pentru telefoanele mobile Philips pentru tot spaţiul CSI, anunţă împreună cu reţeaua Conect startul vânzărilor Philips Xenium în Republica Moldova. Clienţii vor avea posibilitatea să achiziţioneze Philips Xenium în peste 40 magazine cu tehnică digitală din octombrie 2011.


„Înregistrând creşteri constante pe piaţa din Rusia, suntem bucuroşi să avem ca parteneri una dintre cele mai mari companii din domeniu – Conect, care va asigura atât vânzarea cât şi serviciile de reparaţie pentru Philips Xenium”, a declarat Ghenadie Gherman, director general Sangfei Rusia.


„Conect a încercat mereu să ofere clienţilor săi o gamă cât mai variată de produse şi servicii. Anume din acest motiv, este important ca telefoanele Philips să apară oficial pe piaţa Moldvei în magazinele noastre”, a menționat Andrian Cojocaru, director general Conect.

Gama de telefoane va fi reprezentată atât de telefoanele clasice (Philips Xenium X100, X116), cât şi de către telefoane din categoria de preţ mediu (Philips Xenium X806, X503, X513). Toate modelele sunt dual SIM cu tehnologia de economisire a energiei – Xenium, care permite bateriei să lucreze fără alimentare o perioadă record de timp. Telefoanele sunt foarte populare pentru oamenii de afaceri, pentru persoanele care călătoresc frecvent şi pentru cei care vor să rămână conectaţi mereu cu cei dragi.

Philips Xenium X513, campion în lucrul cu o singură încărcare, asigură până la 16 ore de convorbire şi până la 2 luni în regim de aşteptare.

De asemenea, asigură  redarea a 80 ore de muzică şi are inclus FM Radio cu RDS. Cartela de memorie MicroSD de 16GG, portul mini-USB şi camera de 2 megapixeli, vă vor permite să rămâneţi conectaţi la distracţie, fişiere necesare şi poze recent făcute - tot timpul.

Philips Xenium X503 va fi pe placul locuitorilor oraşelor mari. În ciuda faptului că este compact, deţine funcţiile de bază: agendă telefonică cu 200 numere şi posibilităţi media generoase de la cameră foto de 3,2 megapixeli la MP3 player încorporat şi FM Radio cu RDS.

Cei care preferă telefoanele cu ecran tactil vor putea aprecia la justa valoare Philips Xenium X806, dual SIM cu ecran color TFT de 3 inch şi cameră foto de 5 megapixeli cu auto-focus şi bliţ.

În cadrul concursului anual „Telefonul de Aur  - 2010”, desfăşurat de către popularul site Mobiset.ru, Philips Xenium X100 a fost recunoscut ca fiind cel mai bun telefon dual SIM din clasa telefoanelor bugetare.

Philips Xenium X116 – telefonul mobil ideal, care îmbină funcţiile de bază, design compact şi preţ rezonabil. În plus, are lanternă cu led şi suportă cartelă MicroSD de până la 4Gb. 

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: