Supărare la Chelsea! Andre Villas e furios pe echipă

luni, 31 octombrie 2011

Supărare la Chelsea! Andre Villas e furios pe echipă
Getty Images

Antrenorul Chelsea, Andre Villas e supărat foc pe echipa sa. Acesta i-a acuzat pe jucători de eşecul din meciul cu Arsenal, din această sâmbătă, unde adversarii au câștigat cu 5:3, scrie DailyMail


Tehnicianul portughez a avut o ieşire furioasă în a doua zi după meci, când i-a impus pe fotbalişit să se antreneze în complexul sportiv Cobham. Villas este supărat pe echipă pentru că cei din urmă nu i-au urmat tacticile şi nu au planificat ieşirile bine, astfel ca să piardă Arsenal meciul.

Antrenorul totuşi speră ca jucătorii să evolueze bine în meciul de mâine, 1 noiembrie, din Liga Campionilor, contra Genk. Acesta mai doreşte ca meciurile următoare să nu se desfăşoare doar cu 9 jucători pe teren.

UNIMEDIA precizează că în meciul de sâmbătă, 29 octombrie, contra Arsenal Londra, din partea Chelsea au marcat Lampard în minutul 14, Terry în minutul 45 şi Mata în minutul 81. De la adversari, Persie a înscris în minutele 36, 85 şi 90, iar celelalte două goluri au venit de la Santos în minutul 49 şi Walcott în minutul 56.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: