Şerban Huidu: „Am omorât trei oameni. Vreau să plătesc”

vineri, 21 octombrie 2011

Şerban Huidu: „Am omorât trei oameni. Vreau să plătesc”
Foto: exclusivnews.ro

Vedeta TV din România, Şerban Hudiu recunoaşte toată vina pe care o are şi vrea să răspundă cum se cuvine în faţa legii pentru cele săvârşite. Potrivit starului de televiziune Nadine Voindrouh, Huidu poartă povara vinovăţiei pentru tragedia pe care a provocat-o duminică, 16 octombrie, în care trei persoane au murit, transmite Cancan.ro.


„Nadine, am omorât trei oameni. Vreau să plătesc şi vreau să se facă dreptate”, i-a spus Şerban Huidu lui Voindrouh. Mai mult, aceasta a declarat că Şerban este un om drept, care nu vrea să se ascundă. „Vrea să plătească. Sunt lângă el. Suntem prieteni de 15 ani, am crescut împreună, acum pe drumul ăsta pe care îl are de dus nu vreau să se simtă singur”, a mai spus starul de televiziune.

Nadine Voindrouh a mai adăugat că Huidu vorbeşte numai despre cei trei oameni care şi-au pierdut viaţa. „Nu voia, nu voia să-i spun o vorbă bună. El nu vrea să fie în confort, e dispus să primească orice lovitură”, a conchis Voindrouh.

UNIMEDIA aminteşte că în această duminică, Şerban Huidu a provocat un accident, în care trei persoane şi-au pierdut viaţa. Primele două au decedat pe loc, iar cea de-a treia a murit la spital. Huidu mergea cu familia sa la Braşov, iar autoturismul său a intrat pe contrasens şi a izbit dur o altă maşină, care circula regulamentar.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la b1.ro


0 Comments: