Samsung va produce telefoane flexibile

luni, 31 octombrie 2011

Samsung va produce telefoane flexibile
Foto: go4it.ro

Gadgeturile cu ecran flexibil sunt ceva real, iar foarte curând ele vor fi produse de Samsung, care promite să integreze tehnologia flexibilităţii în cât mai multe produse pe care le va lansa. Chiar în prima jumătate a lui 2012 posibil vor apărea pe piaţă primele astfel de modele.


Samsung a ajuns să producă telefoane flexibile după preluarea acţiunilor companiei Liquivista, care a dezvoltat tehnologia din spatele actualei generaţii de ecrane flexibile. Gadgeturile vor consuma mai puţină energie, luminoritatea va fi una foarte bună, iar calitatea imaginilor va ajunde, sau chiar va depăşi pe cea a actualelor smartphone-uri.

Deşi Sony a anunţat mai devreme că va produce astfel de telefoane, se pare că dispozitivle Samsung vor apărea mai devreme pe piaţă. Totuşi, primul telefon flexibil care va fi produs de Samsung nu este în totalitate aşa, cel puţin ecranul se poate îndoia în mai multe părţi, iar tastele nu.

Totuşi, sistemul este în continuă dezvoltare, iar peste o perioadă vor fi lansate şi telefoane 100% flexibile. Deocamdată Samsung şi alte companii nu au dat prea multe detalii despre dispozitivele flexibile ce urmează a fi lansate.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la go4it.ro   


0 Comments: