Rihanna, despre sexul pe scenă și relația cu Chris Brown

miercuri, 12 octombrie 2011

Rihanna, despre sexul pe scenă și relația cu Chris Brown

E talentată, celebră și, mai nou, a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume. Rihanna, căci despre ea este vorba, este conștientă că sexul vinde, dar susține că gesturile lascive de pe scenă sunt, de ce mai multe ori, spontane.


Rihanna a vorbit într-un interviu acordat revistei Esquire, publicația care a desemnat-o cea mai sexy femeie din lume, despre sexul pe scenă și relația ei cu fostul iubit Chris Brown, cel care a agresat-o fizic.

Chiar dacă a fost surprinsă de nenumărate ori în iposteze de-a dreptul lascive în timpul concertelor, Rihanna spune că nu face acest lucru intenționat decât rareori.

"Eu la sfârșitul concertelor nu mă gândesc la prezența mea pe scenă ca fiind una sexy. Chiar nu. Cu excepția câtorva melodii ale cărora coregrafii cer câteva mișcări cu tentă sexuală, restul este absolut spontan și, din punctul meu de vedere, nu există nimic sexual în ele. Oricum , fiecare are propria-i concepție despre sexualitate", a declarat Rihanna.

Cât despre relația cu fostul ei iubit Chris Brown, cel care a fost condamnat de publicul din lumea întreagă după ce a bătut-o pe cântăreață, Rihanna susține că îi pare rău pentru el.

"Chiar dacă toată lumea este împotriva lui eu sunt o mare fană a muzicii pe care o cântă. Nu neg faptul că am avut resentimente față de el pentru ceea ce a făcut, dar am lăsat asta în urmă" a mai spus Rihanna.



0 Comments: