Primăria Chișinău solicită reconfirmarea cererilor pentru compensaţii la căldură

luni, 10 octombrie 2011

Primăria Chișinău solicită reconfirmarea cererilor pentru compensaţii la căldură
Poză simbol
Foto: chisinau.md

Familiile cu venituri mici din municipiul Chişinău, care au beneficiat în anul trecut de ajutor social pentru achitarea energiei termice, gazelor naturale, lemnelor şi cărbunilor folosite pentru încălzire, trebuie să-şi reînnoiască cererile de confirmare pentru a beneficia de compensaţii şi în sezonul de încălzire 2011 – 2012, informează serviciul de presă al Primăriei Chișinău.


Conform unei dispoziţii a primarului general, Dorin Chirtoacă, beneficiarii de ajutoare sociale din anii precedenţi, vor depune doar cereri de confirmare, prin care vor informa că situaţia materială a familiei nu s-a îmbunătăţit. Solicitările în acest scop pot fi depuse începând cu data de 5 octombrie, la următoarele subdiviziuni:

- Întreprinderile municipale de gestionare a fondului locativ (ÎMGFL) nr. 1 – 23, pentru cetăţenii care locuiesc în sectoarele Botanica, Centru, Rîşcani şi Buiucani;
- Pretura sectorului Ciocana, prin intermediul gestionarilor fondului locativ, de la cetăţenii care locuiesc în sectorul respectiv;
- Primăriile oraşelor, satelor (comunelor) din componenţa municipiului Chişinău – de la cetăţenii din suburbii.

Precizăm că în sezonul de termoficare 2010 – 2011, de compensaţii pentru încălzire din partea Primăriei au beneficiat peste 37 mii familii. În acest scop, din bugetul municipal s-au achitat peste 66 milioane lei.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: