Pentru clienţii buni, la Victoriabank credite de consum cu doar 14% anual

luni, 31 octombrie 2011

Pentru clienţii buni, la Victoriabank credite de consum cu doar 14% anual
Foto: VB

Doar până la sfârşitul lunii noiembrie, persoanele fizice cu istorie creditară pozitivă, pot beneficia de creditul „Magic” cu dobândă redusă, în cadrul unei noi promoţii exclusive, lansată de Victoriabank.


Astfel, până la sfârşitul lunii noiembrie, Victoriabank acordă creditul „Magic” cu rata dobânzii de 14 %, sau mai mică cu 2% faţă de perioada obişnuită. Beneficiarii promoţiei sunt inclusiv persoanele cu istorie creditară pozitivă de la altă bancă, care doresc refinanţarea creditului la o dobândă mai avantajoasă.   


„Prin lansarea acestei promoţii ne dorim să stimulăm clienţii, persoanele fizice cu o istorie creditară pozitivă, să ia creditul „Magic” la o dobândă mai avantajoasă. Principalele avantaje ale acestui produs sunt: dobânda redusă aferentă campaniei promoţionale, pachet minim de documente şi o examinare şi acordare rapidă”, a menţionat Viorica Rozmeriţă, directorul direcţiei credite Victoriabank.  

Creditul „Magic” se acordă pe un termen de maxim 2 ani, fără gaj, cu suma de până la 30000 lei. Avantajul acestui produs este că beneficiarul nu trebuie să prezinte certificate pentru confirmarea destinaţiei banilor. Mai multe informaţii despre creditul „Magic” şi produsele băncii pot fi obţinute în toate subdiviziunile Victoriabank din ţară sau accesând site-ul băncii,www.victoriabank.md.  

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: