Omagiu neobișnuit pentru Steve Jobs: Portret din mesajele de pe Twitter

luni, 10 octombrie 2011

Omagiu neobișnuit pentru Steve Jobs: Portret din mesajele de pe Twitter
Foto: mpinteractiv.ro

Utilizatorii rețelei de microblogging, Twitter, au adus un omagiu neobișnuit răposatului Steve Jobs, fondator al Apple. Aceștia au realizat un portret al fostului CEO al companiei, scrie gandul.info.


Imaginea, care-l întruchipează pe Jobs, este realizată din mesajele postate de internauții din toată lumea pe Twitter, din 6 octombrie, când a fost anunțată moartea lui Steve Jobs. În imagine au fost evidențiate literele corespunzătoare ale cuvintelor, astfel ca să fie format chipul răposatului, și anume imaginea care este plasată pe site-ul Apple în memoria lui Jobs.
 
UNIMEDIA amintește că Steve Jobs s-a stins din viață în seara zilei de 5 octombrie. Trista veste a fost anunțată de Apple printr-un comunicat remis presei a doua zi dimineață. Vestea cumplită a zguduit întreaga lume, iar milioane de admiratori ai fondatorului Apple au postat mesaje pe toate rețelele de socializare, cu condoleanțe. Mai mult, mulțimi de oameni se adunau în preajma magazinelor și reprezentanțelor companiei din întreaga lumea, unde aprindeau lumânări sau depuneau flori în memoria răposatului.





Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: