Moldova a bătut San Marino cu 4:0

marți, 11 octombrie 2011

Moldova a bătut San Marino cu 4:0
poză simbol
Foto: 3.bp.blogspot.co

Jucătorii naționalei din San Marino au fost umiliți în deplasare de fotbaliștii moldoveni. Partida, care a avut loc pe sadionul Zimbru din Chișinău s-a încheiat cu scorul de 4:0 pentru selecționata Republicii Moldova.


Formată în mare parte din ingineri și lucrători, echipa de fotbal reprezentativă a statului San Marino a evoluat nu prea bine în meciul de azi, 11 septembrie. Ba mai mult, Bacciocchi și-a dat în minutul 61 un autogol, care a ridicat scorul în favoarea gazdelor. Moldovenii au evoluat bine, susținuți fiind de cei peste 8000 de fani din tribune, au marcat de 3 ori în timpul partidei, iar scorul final a fost de 4:0.


Rapizi din fire, moldovenii erau cât pe ce să marcheze încă din primul minut al partidei, însă mingea a plecat prea departe de poartă. Au fost și ocazii bune de a înscrie, Suvorov a avut două, cel puțin în prima repriză a meciului. În minutele 12 și 15 acesta avea mari șanse să trimită mingea în poarta san marinezilor. După prima șansă a lui Suvorov, și Zmeu era cât pe ce să marcheze chiar în minutul 13. Mai mult, fotbalistul a dus totuși mingea în poarta celor din San Marino în minutul 29, când a realizat o centrare, înscriind astfel primul gol pentru țara noastră.

Deși prima repriză s-a încheiat cu 1:0, în minutul 61, autogolul lui Bacciocchi a ridicat cum mult șansele Moldovei de a câștiga meciul. Cinci minute mai târziu și Suvorov a marcat. Scorul final, de 4:0, s-a înregistrat în urma golului dat de Andronic în minutul 87 al reprizei secunde. Revanșa oaspeților începea să vină abia pe la sfârșit de meci, când în minutul 90, unul din jucătorii din San Marino avea mai șanse să marcheze în poarta naționalei Moldovei. Bugaiov a încercat un gol în al treilea minut din prelungirile celei de-a doua reprize, însă acesta a fost anulat pe motiv de offside.

Astfel, Republica Moldova a acumulat în urma preliminariilor Campionatului European din 2012 - 9 puncte. Țara noastră se clasează pe locul 5 în grupa E. Precizăm că aceasta a fost ultima partidă din cadrul preliminariilor Euro 2012 pentru Moldova. Meciul precedent, jucat de selecționata țării noastre cu Olanda, în Rotterdam, s-a terminat cu scorul de 1:0 în favoarea gazdelor.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: