KINETERS NEWS: Lichidare de stoc, colecţie 2011

luni, 10 octombrie 2011

KINETERS NEWS: Lichidare de stoc, colecţie 2011

KINETERS anunţă lansarea campaniei de lichidare a colecţiei 2011, perioadă în care va avea loc un flash mob interactiv şi produsele vor fi disponibile la preţ excepţional de -70%.


Colecţia 2011 face partea din primul proiect comun al echipei de designeri din Marea Britanie şi cea din Republica Moldova. Proiectul aduce un mesaj pronunţat de nonconformism şi spirit de libertate a tinerilor apropiaţi de cultura urbană. Colecţia a avut deja vânzări în România, Ucraina şi Olanda şi a fost un proiect pilot care va continua în 2012 cu o linie de vestimentaţie pentru întreaga piaţă Europeană. Colecţia 2011 disponibilă pe piaţa Moldovei numără doar 50 de unităţi.


Compania KINETERS a fost fondată în 2010 de o echipă de tineri din Moldova, România şi Marea Britanie şi dezvoltă 2 produse de bază: vestimentaţie casual şi o platformă de divertisment pentru tinerii din subculturile urbane în oraşe din Europa şi America de Nord. 

Mai multe detalii despre companie pot fi găsite pe pagina web ww.kineters.com sau pagina oficială a companiei pe Facebook.
Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: