Julia Roberts nu vrea să le spună copiilor ei ce rol joacă în ultimul film

marți, 11 octombrie 2011

Julia Roberts nu vrea să le spună copiilor ei ce rol joacă în ultimul film
Julia Roberts
Foto: celebrity-pictures.ca

Toată lumea este obișnuită să o vadă pe Julia Roberts în roluri pozitive, o femeie zâmbitoare care a cucerit publicul de fiecare dată. Se pare însă că personajul pe care îl va interpreta în ultimul ei film este unul negativ, ea întruchipând regina malefică în Alba ca Zăpada. Din acest motiv, ea nu vrea să le spună copiilor ei despre rol, pentru că ei se tem de acest personaj.


Actrița, în vârstă de 43 de ani, care are trei copii, a dezvăluit că nu vrea să le spună acestora despre rolul ei din Alba ca Zăpada, pentru că s-ar supăra pe ea.

"Nu le-am spus că voi fi regina cea rea, pentru că de câte ori s-ar uita la Alba ca Zăpada ar avea coșmaruri și ar plânge încontinuu", a declarat Julia.

Rolul principal din film este jucat de fiica lui Phil Collins, Lily, care a declarat că oamenii nu vor fi pregătiţi pentru interpretarea Juliei în rolul Reginei."Joacă rolul diabolic, într-un fel în care nu cred că oamenii se aşteaptă. Toată lumea iubeşte zâmbetul şi râsul Juliei. În acest rol le păstrează, însă într-un fel atât de înspăimântător încât nu ştii dacă să o iubeşti sau să o urăşti", a declarat Lily Collins.


0 Comments: