Hernandez a semnat „avantajos” cu Manchester United

joi, 13 octombrie 2011

Hernandez a semnat „avantajos” cu Manchester United
Foto: resources0.news.com.au

Javier Hernandez a semnat un contract mai lung cu cu Manchester United, pentru care evoluează din 2010. Mexicanul are înainte 5 ani în care va juca la formația britanică. Fotbalistul continuă politica clubului de a lua mai mulți jucători pe termen lung la echipă, transmite guardian.co.uk.     


Deși Manchester nu a anunțat oficial că a semnat cu Hernandez, clubul dorește să-i recompenseze cele 20 de goluri date după ce a plecat de la Guadalajara. „Am negociat contractul cu Javier, acum el este angajat pe 5 ani la Manchester United”, a declarat pentru presa britanică agentul jucătorului, Eduardo Hernandez. Acesta a mai menționat că din primele momente contractul a fost avantajos pentru club, dar și pentru Javier. „Oficialii Manchester și Hernandez s-au întâlnit, iar așteptările clubului ca Javier Hernandez să fie recomensat pentru goluri s-au adeverit”, a adugat agentul.

Hernandez avea mari șanse să ajungă inițial la Real Madrid, însă nimeni de acolo nu a propus vre-un contract jucătorului. „Niciodată nu ne-am gândit că Javier va pleca. Discuțiile au început ceva timp în urmă, iar United a venit cu o ofertă foarte bună și fotbalistul a acceptat-o. Îi lăudăm pentru modul în care au recunoscut performanțele lui Javier”, a mai spus Eduardo Hernandez.

„Nu voi vorbi despre cifre, însă vă spun doar că este un contract pentru 5 ani, cu salariu fix și stimulente pe baza succesului fotbalistului la echipă. Azi pot spune că contractul a fost semnat și toată lumea este satisfăcută”, a conchis agentul fotbalistului mexican. 

UNIMEDIA precizează că Javier Hernandez a evoluat în trecut la formația Guadalajara, iar din 2010 se află la Manchester United, unde a ajuns prin transfer. Fotbalistul mai joacă și pentru spelecționata Mexicului, din 2009.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: