(foto) A fost prezentat Audi A4 facelift

luni, 31 octombrie 2011

(foto) A fost prezentat Audi A4 facelift

Lansarea noului BMW Seria 3 nu putea să lase indiferent pe nimeni. Iar dacă fanii mărcii bavareze au un nou subiect de dezbatere, era cât se poate de clar că producătorii premium care alcătuiesc concurenţa BMW vor fi nevoiţi să îşi regândească planurile. 


Primii care ies la atac sunt cei de la Audi, care tocmai au prezentat official faceliftul întregii game A4. Astfel, nu doar berlina este updatată pentru clasica bătălie a tripletei germane, ci şi versiunile Avant, Allroad şi S4.

Ca o observaţie generală, putem consemna adoptarea grilei hexagonale, inspirate de nava amiral a germanilor de la Audi, luxosul A8, precum şi adoptarea unor bare de protecţie noi. Farurile sunt preluate de pe Audi A5, al cărui design a fost şi el updatat de curând, iar configuraţia stopurilor este, de asemenea, nouă.

Nici dimensiunile nu au fost neafectate de facelift, astfel că versiunile sedan şi Avant măsoară acum 4,70 m lungime, iar Allroad şi S4, 4,72 m. Interiorul ridică şi mai mult nivelul binecunoscut al calităţii Audi, cu ajutorul unor noi culori la nivelul tapiţeriei, precum şi datorită noilor volane. Audi oferă un nou design până şi pentru cheile de contact ale noului A4.

 

Vezi detalii pe promotor.ro 

sursa: Unimedia

0 Comments: