Forumul Managerilor de Resurse Umane, ediţia IV-a

marți, 11 octombrie 2011

Forumul Managerilor de Resurse Umane, ediţia  IV-a

Pe 7 octombrie, a avut loc cea de-a IV-a ediţie a Forumului Managerilor de Resurse Umane, organizat de către compania de consultanţă AXA Management Consulting şi găzduit de către Leogrand Convention Center, Chişinău.


Pentru o zi manageri de resurse umane din mediul corporativ moldovenesc au fost invitaţi la un dialog despre Performanţă, Capitalul Uman şi Dezvoltare Profesională. 

Tema evenimentului dată şi de contextul actual, în care criza economică a obligat companiile să caute soluţii noi pentru eficientizarea activităţii de business a fost  „Dezvoltarea capitalului uman pentru performanţă organizaţională”. 

Forumul a fost structurat în două părţi. Prima parte cu sesiuni plenare, completate prin sesiuni de întrebări – răspunsuri – comentarii. Partea a doua urmând cu două workshop-uri interactive susţinute de consultanţi de marcă. specialişti în domeniu. 

Într-o asemenea formulă, acesta a oferit participanţilor oportunitatea de a interacţiona direct cu practicieni ce au furnizat modele, experienţe practice şi cazuri concrete, menite să ofere repere esenţiale în dezvoltarea şi implementarea strategiilor de HR.

Participanții, peste 60 de manageri şi specialişti în resurse umane, conştienţi de faptul că gestionarea resurselor umane este importantă în absolut orice domeniu, de la companii multinaţionale şi firme specializate în HR, până la sport şi artă - au adus în discuţie diverse metode de îmbunătăţire a proceselor privind Resursele Umane, explorând conceptul că „oamenii sunt cea mai bună resursă  pe care o pot avea companiile. Sunt cei care fac diferenţa între succes şi eşec. Ei trebuie să ştie să facă faţă rapid şi eficient provocărilor pe care le are de înfruntat compania din care fac parte”.

Principala aşteptare a evenimentului a fost conlucrarea participanţilor şi găsirea soluţiilor în ceea ce priveşte dezvoltarea si promovarea bunelor practici în activitatea de Resurse Umane având ca suport materialele si informaţiile relevante aduse de către experţii şi specialiştii în domeniu, precum şi schimbul de experienţă şi împărtăşirea de idei inovative.

La fel ca şi în anii precedenţi, si de această dată Forumul a reuşit să vină în sprijinul tuturor managerilor de resurse umane ce urmăresc să implementeze strategii eficiente de personal în cadrul propriilor organizaţii şi să utilizeze experienţa pozitivă a celor mai de succes companii.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: