Cristiano Ronaldo a trimis tutoror persoanelor din agendă poze sexy cu o admiratoare

luni, 31 octombrie 2011

Cristiano Ronaldo a trimis tutoror persoanelor din agendă poze sexy cu o admiratoare
Foto: images.hotusd.com

Fotbalistul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a trimis din greşeală tuturor persoanelor din agenda sa, inclusiv logodnicei sale Irina Shayk, un email cu fotografiile sexy ale unei admiratoare din Olanda.


Potrivit Daily Mail , Ronaldo a primit un email de la tânăra olandeză, în care aceasta îi scria că vrea să fie cu el şi ataşase câteva fotografii cu ea seminud. Portughezul a vrut să şteargă mesajul, dar în loc să apese pe "delete", a selectat "forward".


"Cristiano a fost sunat în ultimele zile de foarte mulţi prieteni ai săi uimiţi şi a primit multe mailuri. Ei au sunat şi au trimis mesaje ca să afle ce este cu mailul respectiv. Cristiano a fost nevoit să explice că ea este doar o admiratoare care i-a trimis câteva poze şi că el a trimis fotografiile mai departe din greşeală, în loc să le şteargă. Este stânjenit de această situaţie şi foarte afectat mai ales pentru că i-a trimis emailul şi Irinei", a declarat o sursă pentru jurnalul englez.

Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk sunt un cuplu din aprilie 2010. Cei doi se vor căsători în iulie 2012, pe o insulă de lângă Madeira.


0 Comments: