BCR Chișinău lansează noi soluții de economisire pentru persoanele fizice

luni, 10 octombrie 2011

BCR Chișinău lansează noi soluții de economisire pentru persoanele fizice

BCR Chișinău oferă noi oportunități de economisire pentru clienții săi prin lansarea depozitelor „ACTIV BCR” și „SELECT BCR” și introduce sistemul de bonificare a dobânzii pentru depozitul „MAXICONT BCR”. Noile soluții stimulează administrarea inteligentă a banilor pe termen scurt și mediu prin bonificarea depunerilor în dependență de suma economisită și perioada de menținere a depozitului.


Astfel, noul depozit „ACTIV BCR” este destinat persoanelor care doresc să obțină venituri stabile pentru o perioadă scurtă de timp. Depozitul poate fi constituit în lei sau în valută pentru o perioadă inițială de 3 luni la o dobândă fixă. După expirarea acestui termen, deponenții au posibilitatea să prelungească depozitul de 3 ori, beneficiind de bonus suplimentar la fiecare prelungire, care creşte în dependență de suma economisită. Pe lângă aceasta, persoanele fizice au posibilitatea de a alimenta contul pe toată perioada depozitului și de a efectua retrageri parțiale în mărime de până la 10% din soldul lunii precedente.

Al doilea depozit lansat este „SELECT BCR”, destinat persoanelor care doresc să obțină venituri sporite pe o perioadă mai extinsă - 3 ani. În dependență de suma economisită și de perioada păstrării depozitului, deponenții beneficiază de un bonus suplimentar. Pe lângă aceasta, persoanele fizice au posibilitatea de a efectua retrageri parțiale de până la 25% din soldul lunii precedente după 2 ani de la constituirea depozitului.

Un sistem de bonus asemănător a fost introdus și pentru depozitul „MAXICONT BCR” care poate fi constituit în lei sau în valută pentru o perioadă de 12 luni și oferă flexibilitate maximă în alimentarea contului și efectuarea de retrageri de pe cont.

„Lansând noile depozite pentru persoane fizice ne propunem să stimulăm economisirea și să oferim noi avantaje prin oferirea de bonusuri suplimentare. Implementarea practicii de bonificare a depunerilor este o practică larg răspândită pe plan internațional. Deponenții dispun de siguranța plasării banilor într-o bancă, parte a grupului financiar Erste Group, unul din liderii pieței serviciilor financiar-bancare din Europa Centrală și de Est și, în plus, obțin venituri din avantajele soluţiilor noastre financiare”, a declarat Sorin Andrei, președintele executiv al BCR Chișinău SA.

Stimularea economisirii face parte din filosofia grupului Erste fondat peste 190 ani în urmă, în Austria, ca primă bancă de economii. Conform revistei Global Finance BCR și Ceska Sporitelna, bănci membre ale grupului Erste Group, se află în top 10 cele mai sigure bănci din Europa Centrală și de Est. 

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: