Atac la Ialoveni: Trei persoane înarmate au pătruns într-o casă

marți, 18 octombrie 2011

Atac la Ialoveni: Trei persoane înarmate au pătruns într-o casă
Foto: nijnekamsk.bezformata.ru

Trei persoane cu cagule pe cap și înarmate au pătruns astăzi dimineața, în jurul orei 5.00, într-o casă din Ialoveni. Infractorii l-au maltratat și amenințat pe stăpânul casei cu o armă cu țeavă ghintuită și i-au cerut 5.000 de euro și bijuterii de aur.

Potrivit comisarului de poliție de Ialoveni, Oleg Pohil, în casă se afla și fiica victimei, care a anunțat vecinii, aceștia la rândul său au chemat poliția. Ajunși la fața locului, oamenii legii au fost obligați de situaţie să facă uz de armele din dotare.


Ulterior, infractorii au fost reținuți și transportați la Comisariatul de poliție. Tinerii în vârstă de 19 ani, originari din raionul Cahul, aveau asupra sa două arme cu țeavă ghintuită. 


Unul dintre inculpați se afla în căutare pentru trecerea ilegală a frontierei de stat, iar altul a fost judecat anterior pentru acțiuni perverse.

Tinerii și-au recunoscut vina în mai multe furturi. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă închisoare de la 15 la 20 de ani. Totodată, urmează a fi demonstrat că infractorii se aflau în stare de ebrietate narcotică în timpul atacului.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: