Actorii care au scos cei mai mulţi bani din seriale

duminică, 16 octombrie 2011

Actorii care au scos cei mai mulţi bani din seriale
Foto: cancan.ro

Au câşigat milioane de dolari doar într-un an, graţie succesului la public de care s-au bucurat serialele în care au jucat. Este vorba despre starurile masculine de la Hollywood.


Astfel, turbulentul Charlie Sheen a încasat, într-un singur an, o sumă absolut impresionantă, respectiv 40 de milioane de dolari. Actorul, care a fost dat afară din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", nu poate decât să spere că noul său show - "Anger management", se va bucura de acelaşi succes şi îi va aduce la fel de mulţi bani în cont.


Ray Romano se poate declara şi el fericit. A avut încasări de 20 de milioane de dolari graţie interpretărilor sale din "Men of a Certain Age", "Everybody Loves Raymond" şi "Ice Age".

Steve Carell a dat lovitura şi a câştigat, doar într-un an, 15 milioane de dolari. Totul datorită serialului "The Office".Cu 13 milioane mai mult în cont are şi actorul Mark Harmon. Apariţia din serialul "NCIS: Naval Criminal Investigative Service" nu i-a adus doar o grămadă de bani, ci şi foarte mulţi admiratori.

Jon Cryer nu a câştigat la fel ca Charlie Sheen, fostul său partener din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", dar nici nu se poate plânge. Veniturile sale au fost de 11 milioane de dolari în ultimul an.

Aceeaşi sumă de bani a încasat-o şi Laurence Fishburne, pentru apariţia din serialul "CSI".
Patrick Demsey este mai bogat cu 10 milioane de dolari, graţie rolului din serialul "Anatomia lui Grey".

Simon Baker a câştigat şi el mai mult cu nouă milioane în ultimul an pentru apariţia din serialul "The Mentalist". Cu aceeaşi sumă frumoasă, nouă milioane de dolari, se laudă şi starul Hugh Laurie, cunoscut din serialul "Dr. House". Actorul are însă şi veleităţi de cântăreţ, el lansând un album de jazz intitulat "Let Them Talk".

Sursa: cancan.ro


0 Comments: