(video) Filat face bilanțul "campaniei murdare împotriva PLDM" și cere retragerea Valentinei Buliga din cursa electorală

joi, 2 iunie 2011

(video) Filat face bilanțul
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Liderul PLDM, Vlad Filat, a făcut bilanțul campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie 2011. Premierul susține că această campanie a fost cea mai murdară, în cadrul căreia au fost denigrați atât liberal-democrații, cât și persoana sa.

”A fost cea mai urâtă campanie electorală, cu atacuri la persoană, presiuni asupra echipei, manipulări și denigrări. Înainte de alegeri a apărut un site care mă atacă regulat, iar cineva din AIE apare mereu în postură pozitivă, au fost tipărite ziare care conțineau mesaje denigratoare la adresa PLDM, iar candidații noștri au primit oferte financiare pentru a se retrage din cursă”, a declarat astăzi, 2 iunie, preșdintele liberal-democraților.


Potrivit lui Filat, această campanie electorală demonstrează cât de mult "mai este de muncit pentru a avea o Moldovă curată, iar responsabilă de aceasta este întreaga clasă politică. ”Cei care s-au concentrat doar pe atacuri au uitat total de cetățenii R. Moldova, consider că scopul lor nu trebuie să fie de a mă doborî pe mine, dar să arate că sunt mai buni ca mine”, a subliniat sursa citată.

De asemenea, liderul PLDM a declarat că Victor Bodiu a fost retras din cursa electorală pentru ca Dorin Chirtoacă să câștige din turul I, pentru consolidarea democrației împotriva comuniștilor. ”Ar fi un semn bun dacă Marian Lupu ar retrage candidatul PD, pe Valentina Buliga. Totodată, acest fapt ar mobiliza electoratul. Nu este suficient să vorbim despre ce trebuie să facem pentru a consolida AIE, ci să venim cu acțiuni concrete pentru a demonstra întregii societăți că AIE există", a mai menționat acesta.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: