(video) Echipa consilierilor PLDM: Restructurări la sânge și toleranță zero la încălcări

vineri, 3 iunie 2011

(video) Echipa consilierilor PLDM: Restructurări la sânge și toleranță zero la încălcări

Capitala se confruntă cu o serie de probleme care solicită intervenții urgente. Partidul Liberal Democrat din Moldova propune cu un set de priorități imediate și nu va tolera nicio tergiversare sau piedici în realizarea obiectivelor propuse. Declarații în acest sens au fost lansate astăzi, 3 iunie, de către candidatul numărul 1 pe lista consilierilor municipali din partea PLDM, Victor Bodiu. 

„PLDM vine cu un program coerent și realist de dezvoltare a Chișinăului în următorii 4 ani, bazat pe expertiza profesională, argumentarea economică și rațiunea politică. Nu vom tolera piedici”, a declarat Bodiu în cadrul unei conferințe de presă. 


Echipa consilierilor liberal-democrați își propune „reorganizări la sânge” în sfera serviciilor de arhitectură, relații funciare și comerț, pentru a nu admite nici o construcție, nicio demolare ilegală și niciun chioșc amplasat ilegal. Potrivit lui Bodiu, poftele Termocom și Apă-Canal de a majora tarifele vor fi contracarate. Consilierii PLDM vor pleda pentru înființarea Agenției municipale de dezvoltare economică care se va ocupa de atragerea investițiilor. „În prezent, în Chișinău, 10 proiecte investiționale sunt blocate din cauza birocrației în Primărie”, spune Bodiu.

Nici cei care lucrează la Primărie nu vor fi trecuți cu vederea - angajările urmează a fi efectuate în bază de concursuri transparente. „Vom da dovadă de toleranță zero în încercarea de a încălca cadrul legal”, a conchis candidatul PLDM.



Sursa: UNIMEDIA 
Video: Privesc.eu 


0 Comments: