(Foto) Copilăria a fost sărbătorită la Shopping Malldova

joi, 2 iunie 2011

(Foto) Copilăria a fost sărbătorită la Shopping Malldova
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

De 1 iunie, copilăria a fost sărbătorită la Shopping MallDova. De ziua lor, copiii au avut parte de o adevărată poveste alături de personajele Disney, clovni şi pictori, care le-au colorat feţele în cele mai diverse nuanţe. Picii au recitat poezii, au cântat şi au dansat, au primit daruri, dulciuri, multe baloane şi îngheţată.


Cei mici au avut ocazia să facă câte o poză alături de eroii desenelor animate preferate, printre care Minnie şi Mikey Mouse, au înălţat baloane spre cer şi şi-au pus dorinţe. Întreaga zi la dispoziţia copilaşilor au stat maeştri în body art, care şi-au dat frâu liber imaginaţiei şi au pictat pe feţele lor - floricele, buburuze, pisicuţe, iepuraşi şi personaje din poveşti.

Clovnii au modelat baloane multicolore pe care le-au oferit în dar copiilor. Vizitatorii Shopping Malldova au asistat la un spectacol cu bule de săpun de diferite forme, iar iubitorii de animale au admirat un show nemaipomenit cu pisici.

Apogeul sărbătorii a constituit spargerea Piñatei, care era plină cu bomboane. Micuţii, mari iubitori de dulciuri, şi-au umplut buzunarele şi s-au bucurat de surprize.

Evenimentele dedicate Zilei Internaţionale a Copiilor s-au desfăşurat la centrul comercial Shopping MallDova în perioada 26 mai - 1 iunie.

Vedeți aici galeria foto în rezoluție largă. 

Vezi mai jos o galerie foto:



 





 













Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: