(video) Şi-a înjunghiat iubitul gelos, care încerca să o sugrume

luni, 9 mai 2011

(video) Şi-a înjunghiat iubitul gelos, care încerca să o sugrume
Foto: captura video/cgp.md

O femeie din Capitală şi-a înjunghiat de două ori concubinul în piept, în urma cărora victima a decedat. Potrivit inculpatei, iubitul său ar fi fost orbit de gelozie şi ar fi încercat să o sugrume, iar ea a încercat doar să se apere.


Potrivit oamenilor legii,  în seara zilei de 8 mai curent, aproximativ la orele 22.00, o locuitoare a municipiului Chişinău a sunat la poliţie şi a comunicat precum că şi-a depistat concubinul înjunghiat mortal în casă. Ajunşi pe strada Sfântul Andrei, poliţiştii au constatat decesul bărbatului, depistând pe corpul victimei două plăgi penetrante în regiunea cutiei toracice.

Ulterior, în rezultatul investigaţiilor întreprinse la locul faptei poliţiştii au stabilit preliminar că autorul acestei crime este chiar concubina de 45 ani a victimei. Aceasta a recunoscut cu lux de amănunte comiterea infracţiunii.  După comiterea infracţiunii, femeia a încercat să se eschiveze de la răspunderea penală, ştergând urmele de sânge de pe cuţit şi l-a ascuns după un dulap.

Ambii concubinau timp de 7 ani, relaţiile ostile între aceştia ar fi început în ultimii 2 ani cel puţin aşa susţine bănuita.

Dacă va fi găsită vinovată femeia riscă privare de libertate de la 8 până la 15 ani de închisoare.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: