(video) Maxim Brăila - salvarea de 18 ani a Chișinăului!

miercuri, 11 mai 2011

(video) Maxim Brăila - salvarea de 18 ani a Chișinăului!
Foto: Maxim Braila Blog

Excluderea termenului de experiență de muncă pentru tineri, promovarea acestora în structurile de stat, dotarea tehnică a școlilor și grădinițelor din Capitală, soluționarea problemei câinilor maidanezi și acordarea privilegiilor în transportul public pentru elevi și pensionari. Acestea sunt doar câteva din prevederile platformei electorale ale celui mai tânăr candidat la funcția de consilier municipal din Chișinău.

Maxim Brăila are 18 ani și este elev în clasa a XII-a. El recunoaște că nu are experiență politică, dar vrea să schimbe Chișinăul și viața tinerilor din Capitală. „Da, noi nu avem experiență, într-adevăr, dar tinerii din Chișinău au o mulțime de probleme care trebuie rezolvate. Cine să le rezolve? O persoană care să le simtă pe propria piele”, a declarat acesta astăzi, 11 mai, în cadrul prezentării platformei sale, care a avut loc în incinta liceului unde își face studiile.  


Băiatul spune că vrea să facă o politică curată, transparentă. Anume din acest motiv, tânărul nu vrea să adere la niciun partid politic, fiind dezamăgit de clasa politică actuală. Pentru că nu este susținut financiar de nimeni, tânărul nu va avea afișe și panouri electorale. „Campania mea se va baza pe discuții cu alegătorii. Nu am aderat la nicio formațiune pentru a face lucruri murdare și „mahinații”. Nu accept să fiu dictat din spate”, declară candidatul.

În ce privește îmbinarea activității politice cu studiile, Maxim este sigur pe propriile forțe. „Voi avea un rezultat bun și la alegeri și la BAC”, spune acesta, adăugând că nu are contracandidați în cursa electorală.

Maxim este susținut de părinți, prieteni și chiar de directoarea școlii. Se pare că și fetele au început să-i facă curte, dar tânărul spune că este adeptul doctrinei familiste și are deja de doi ani o prietenă.

Chiar dacă are doar 18 ani, băiatul are o viață socială mai activă decât mulți alți contracandidați ai săi. Maxim este membru al Consiliului Local al Tinerilor și Copiilor din Chișinău, membru student al școlii tânărului lider politic ADEPT și președintele al Parlamentului Liceului Teoretic „Vasile Vasilache”.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: