(video) Furau capacele de la roţile maşinilor pentru a achita o datorie

miercuri, 18 mai 2011

(video) Furau capacele de la roţile maşinilor pentru a achita o datorie
Foto: captura video/cgp.md

Trei studenţi, cu vârstele de 19 şi 20 ani, au ajuns în vizorul oamenilor legii, fiind suspectaţi de comiterea mai multor furturi de accesorii auto în sectoarele Botanica şi Râşcani.


Doi dintre suspecţi sunt originari din raionul Vulcăneşti şi unul este locuitor al mun. Chişinău.

Astfel, în noaptea spre 13 mai, aproximativ la orele 02.00, un echipaj mobil al Regimentului de patrulă şi santinelă SCUT din cadrul CGP mun. Chişinău a observat un automobil suspect în curtea unui bloc de locuit de pe strada Albişoara.

Colaboratorii de poliţie s-au apropiat de automobilul respectiv în care se aflau cei trei tineri. La cererea oamenilor legii de a prezenta careva acte de identitate tinerii se încurcau în explicaţii. Tot atunci, forţele de ordine au depistat în portbagajul automobilului mai multe capace pentru roţi de la diferite modele de maşini.

Tinerii au recunoscut că au fost furate. În acest sens ei au fost conduşi la Comisariatul de poliţie Râşcani pentru a fi documentaţi conform legislaţiei în vigoare. Fiind audiaţi de către poliţişti suspecţii au recunoscut cu amănunte de unde au sustras aceste accesorii, motivând că aveau nevoie de bani de a întoarce o datorie unei persoane căreia i-au accidentat automobilul.

În prezent suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt şi riscă să achite o amendă în mărime de la 6 000 la 20 000 lei sau să lucreze neremunerat în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, ori închisoare de până la 4 ani.



Sursa: UNIMEDIA 

 


0 Comments: